Christos Meselidis is the recipient of the Best Statistics Paper Award for 2021 (September 2021)

Christos Meselidis is the recipient of the Best Statistics Paper Award for 2021 (September 2021)

Το Ε.Σ.Ι. απονέμει βραβείο καλύτερης εργασίας νέου στατιστικού η οποία παρουσιάζεται στο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριό του. Η απονομή γίνεται κατά τη λήξη του Συνεδρίου. Ως νέος στατιστικός εννοείται μεταπτυχιακός φοιτητής, υποψήφιος για μεταπτυχιακό δίπλωμα εξειδίκευσης ή διδακτορικό ή νέος διδάκτορας.  Ως νέος διδάκτορας νοείται κάποιος που έλαβε το διδακτορικό του εντός της  τελευταίας διετίας (βάσει της ημερομηνίας υποστηρίξεως της διατριβής).

Η εργασία δεν θα πρέπει να έχει ανακοινωθεί προηγούμενα σε άλλο Συνέδριο. Η εργασία μπορεί να έχει και άλλους συγγραφείς αλλά η παρουσίαση θα πρέπει να γίνεται  από τον νέο στατιστικό.

Για την απονομή ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Ι. συγκροτεί τριμελή Επιτροπή Βραβείου απαρτιζόμενη από πρωτοβάθμιους ή/και δευτεροβάθμιους καθηγητές Α.Ε.Ι. ή/και αντίστοιχης βαθμίδας ερευνητές/αναλυτές αναγνωρισμένων οργανισμών, τα μέλη της οποίας παρακολουθούν τις ανακοινώσεις και βαθμολογούν την εργασία και τον υποψήφιο με βάση σχετικό ερωτηματολόγιο. Στο τέλος του Συνεδρίου η Επιτροπή Βραβείου υποβάλει στον Πρόεδρο του Ε.Σ.Ι.  την πρόταση της με βάση τη τελική βαθμολογία των ερωτηματολογίων.

Πηγή

Share this post